Черкасці вибороли нагороди на Міжнародному конкурсі ресторанних технологій

14.10.2018, 18:00

Третій рік учні ДНЗ “Черкаське вище професійне училище” посідають призові місця у Міжнародному конкурсі ресторанних технологій “BestCookFest” у різних номінаціях.

Цьогоріч заклад освіти та галузь прославили Ярослав Недбайло, який отримав срібну медаль у номінації “Страви з птиці”, та Катя Терещенко, що здобула “срібло” у номінації “Сучасна кухня”.
Учні Черкаського ВПУ змагалися зі студентами  навчальних закладів Києва, Харкова та Ужгорода.

Участь у конкурсі також взяли представники з Азербайджану, Туреччини та Сербії, зазначають в управлінні освіти і науки Черкаської ОДА.

0 коментарів

Залишити відповідь